Alexis Rom

BiografiaLa meva carrera com a artista gràfic la desenvolupo entre encàrrecs comercials i la meva obra personal. Sóc el culpable de moltes il·lustracions i gràfica aplicada a objectes, moda, tèxtil, música, portades per a llibres, revistes, identitats visuals per a marques, anuncis de televisió… Treballo tant per a importantíssimes marques desconegudes com per reconegudes companyies…

Queralt Armengol

Fotògraf Calendari 2015

Va treballar al món de la publicitat durant més de vuit anys, al costat dels millors realitzadors i operadors de llum, fins que va fer el salt a la fotografia.

Il·lustradora Calendari 2021

Sóc la Mariona Tolosa Sisteré, vaig néixer a Barcelona l’any 1983, dibuixo perquè m’encanta i m’ajuda a relatar els viatges de dins cap a fora.

Il·lustradora Calendari 2013 - Calendari 2014 - Calendari 2015

Cristina Losantos Sistach és una il·lustradora catalana, llicenciada en belles Arts per la Universitat de Barcelona. Va començar la seva activitat com a il·lustradora professional l’any 1985.

Il·lustrador Calendari 2016

Fa il·lustració aplicada al disseny gràfic i editorial des de fa més de 20 anys. De formació autodidàctica, prové del disseny gràfic i el disseny web.

Il·lustrador Calendari 2018 - Calendari 2019

Il·lustrador i dissenyador. Creador de la marca de vinils decoratius Chispum on col·labora com autor. Fundador, editor i autor de El Estafador.

Il·lustradores Calendari 2020

Estudi de creació editorial fundat l’any 2010 per la Irene Miranda (il·lustració) i la Lluïsa Cobos (disseny gràfic).

Allan Bruch

Il·lustradors Calendari 2017

Són socis i fundadors, l’any 2005, d’Allan Bruch, una agència creativa de Barcelona. Es dediquen a la comunicació publicitaria, al disseny i a la il·lustració des de fa 25 anys.