Fotògrafa Calendari 2019

Fotògrafa que ha retratat l’actualitat des del món local al nacional des del cor de l’Alt Empordà (Girona). Ha publicat en diversos mitjans de comunicació de diferent índole.

Pablo Tosco

Fotògraf Calendari 2019

Fotoperiodista, des de 2004 documenta per Oxfam Intermón projectes de cooperació, desenvolupament i acció humanitària a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia.

Fotògraf Calendari 2019

Fotoperiodista i realitzador de continguts multimèdia. Des de 1995 forma part de Metges Sense Fronteres. La seva càmera ha conegut conflictes oblidats al món durant els últims vint-i-tres anys.

Anna Surinyach

Fotògrafa Calendari 2019

Fotoperiodista i editora gràfica de la Revista 5W. La seva feina se centra en documentar els moviments de població, els dret humans i les crisis humanitàries.

Fotògraf Calendari 2013 - Calendari 2019

Fotògraf autodidacta i freelance des de 1993 lligat a l’àmbit periodístic de les comarques de l’Ebre i la demarcació de Tarragona.

Fotògrafa Calendari 2019

Fotògrafa documentalista centrada en temes de gènere i drets humans. Combina la seva col·laboració com a fotògrafa freelance en publicacions nacionals i internacionals de gran prestigi.

Fotògraf Calendari 2019

Com a fotoperiodista ha retratat el conflicte de Bòsnia, la postguerra a Ruanda i l’èxode del poble kosovar a Albània. Actualment treballa per a institucions i empreses i col·labora amb diverses publicacions periòdiques i premsa diària.

Fotògraf Calendari 2019

De formació autodidacta. Col·labora amb mitjans en diferents èpoques com, El Nou diari, Diari de Girona, Diari Avui, El Mundo, El Periódico, La Vanguardia, El Mundo, Sport, Mundo Deportivo, Marca, As. Interviú, Tiempo.

Fotògraf Calendari 2019

Fotògraf nascut a Badalona, es soci fundador de RUIDO Photo, organització de Barcelona dedicada a la investigació i difusió de reportatges sobre temàtiques de Drets Humans.

Fotògraf Calendari 2019

El retrat és, sens dubte, el nucli de la seva carrera professional, però no la única faceta destacable d’una trajectòria de trenta anys en constant evolució.