Fotògraf Calendari 2015

Va treballar al món de la publicitat durant més de vuit anys, al costat dels millors realitzadors i operadors de llum, fins que va fer el salt a la fotografia.

Fotògrafa Calendari 2015

És fotògrafa d’El Periódico de Catalunya des de fa més de 20 anys i col·labora amb diferents ONG, documentant la tasca que fan als països del tercer món.

Fotògrafa Calendari 2015

Llicenciada en periodisme, fa més de deu anys que és fotoperiodista. Ha treballat als diaris Avui, ABC i La Vanguardia, entre d’altres, i actualment col·labora amb l’agència EFE i amb El Punt Avui.

Fotògrafa Calendari 2015

És fotoperiodista des de fa 22 anys i llicenciada en Belles Arts per la UB. Ha treballat com a freelance a El País durant 15 anys i ara ho fa per l’agència EFE i per a diverses entitats privades.

Fotògraf Calendari 2015

Ha publicat als principals diaris i revistes catalanes, estatals i en algunes d’europees, així com en l’àmbit editorial. Ha treballat com a fotoperiodista a El Diari de Barcelona i treballa a El Periódico de Catalunya.

Fotògraf Calendari 2015

Ha realitzat reportatges i projectes de comunicació de marca per a diferents empreses i entitats com ara Desigual, Fira de Barcelona, Hotel W, Festival Mira i Zoo de Barcelona, entre d’altres.

Fotògraf Calendari 2015

És un dels millors representants de la fotografia social del nostre país. Ha treballat a El Periódico de Catalunya, Diario de Barcelona, El Observador i El País.

Fotògrafa Calendari 2015

És fotògrafa del Servei Fotogràfic del Govern d’Andorra des de fa 10 anys, però també ha dut a terme projectes personals per altres entitats i ONG.

Fotògraf Calendari 2015

És fotògraf de La Vanguardia, per a la qual ha cobert les campanyes electorals, les Olimpíades, els Mundials de Futbol, etc.

Fotògrafa Calendari 2012 - Calendari 2015 - Calendari 2018

Va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya del 1988 al 1992. Les seves fotografies han format part de diferents exposicions col·lectives i també ha col·laborat amb diferents editorials.