Fotògraf Calendari 2015

Va treballar al món de la publicitat durant més de vuit anys, al costat dels millors realitzadors i operadors de llum, fins que va fer el salt a la fotografia.

Fotògraf Calendari 2014

La fotografia ha estat la seva passió des de ben jove. Per això va estudiar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Va començar col·laborant a La Mañana i El Periódico Terra Ferma.

Fotògraf Calendari 2014

És un dels fotògrafs especialitzat en fotografia submarina més reconeguts del país. Chias ha guanyat, entre d’altres, el premi Veolia convocat per la BBC i el Museu d’Història Natural de Londres.

Fotògraf Calendari 2014

Quatre premis Ondas pel seu treball com a realitzador d’espais televisius i videoclips, quatre premis Laus i un Lleó de Bronze del Festival de Cannes en l’àmbit publicitari l’avalen com un dels realitzadors més prestigiosos del país.

Fotògraf Calendari 2014

Ha recorregut mig món amb la seva càmera amb un repte: aconseguir que les seves imatges contribueixin a la conservació de la natura.

Fotògraf Calendari 2014

Divideix el seu treball entre la fotografia de viatges i el fotoperiodisme, especialment sobre el món de la Medicina.

Fotògrafa Calendari 2015

És fotògrafa d’El Periódico de Catalunya des de fa més de 20 anys i col·labora amb diferents ONG, documentant la tasca que fan als països del tercer món.

Fotògraf Calendari 2015

Ha publicat als principals diaris i revistes catalanes, estatals i en algunes d’europees, així com en l’àmbit editorial. Ha treballat com a fotoperiodista a El Diari de Barcelona i treballa a El Periódico de Catalunya.

Fotògrafa Calendari 2015 - Calendari 2018

Llicenciada en Ciencies de la informació per la UAB, vaig estudiar fotografia a l’IEFC. Exerceixo de fotoperiodista des del 1986, començant a El Punt diari de Girona, passant per l’Avui i, actualment, treballo pel diari ARA.

Fotògraf Calendari 2014 - Calendari 2020

Cap de Fotografia del diari ARA, on treballa des de la seva fundació el 2010. Anteriorment va ser fotògraf en l’Agència EFE i també va treballar durant 10 anys al diari Avui.