Biografia

El meu nom és Sara Cabarrocas, tinc 29 anys, i la fotografia forma part de la meva vida des de ben petita. He estudiat un grau en audiovisuals i multimèdia a l’escola ERAM, i tinc un postgrau de fotografia avançada a IDEP Barcelona.

Em vaig iniciar en el món laboral de la mà del diari El Punt Avui, treballant com a fotoperiodista col·laboradora. L’any 2019, vaig guanyar el premi local del concurs Educant la Mirada, dins el marc de les jornades fotogràfiques de Platja d’Aro, amb el projecte de: La primera casa, del primer poble, de l’Alt Empordà. Projecte personal que parla d’una parella de jubilats que deixa la ciutat pel camp. Publicat també al diari Ara en un especial d’estiu. El mateix any també vaig guanyar la beca de: connecta’t a la fotografia del carnet jove. Beca que em va permetre incorporar-me al diari ARA durant un any.

També he desenvolupat projectes de fotografia personals, gràcies a l’ajuda de la beca Kreas de Girona, vaig fer una col·lecció de fanzines que parlaven sobre gènere, identitats i realitats diverses.

Calendari 2020 (febrer) – Calendari 2024 (setembre)