Núria Caro Blanch

Biografia

Núria de la Cinta Caro Blanch és nascuda a Tortosa el 1991. Després d’estudiar publicitat, disseny gràfic i imatge i so, es podria dir que troba la seua vocació com a fotoperiodista i en la gestió de les xarxes.

Actualment i des de fa vuit anys, treballa al Setmanari L’EBRE, destacant ser la guanyadora a la millor fotografia periodística del 2021 de mitjans digitals, guanyadora del segon premi del concurs de fotografia dels 40 anys de l’ACPC del 2022, portada de Premsa Comarcal de diaris, bisetmanaris i setmanaris de les portades de premsa comarcal durant els anys 2017 i el 2019.

També ha estat la coautora de l’exposició Resiliència per a Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021, sobre les fases del confinament a la ciutat, i fotògrafa oficial dels World Sports Games que es van celebrar a Tortosa durant el 2019.

En l’àmbit audiovisual ha dirigit el programa de televisió Generació «Lo riu és vida» al Canal Terres de l’Ebre i és coautora del llibre que porta el mateix nom.

Compromesa amb la justícia social, les llibertats democràtiques i la defensa dels drets humans, però sobretot activista i amb la lluita a l’ADN, ha col·laborat amb els diversos moviments en defensa del territori ebrenc.

Calendari 2024 (octubre)

Instagram